Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

SIS GO ENERGY BAKE batonėlis energijai

2,50 €

Prekės užsakymas
Dėl šios prekės užsakymo kreipkitės +37062012300 arba info@s-sportas.lt

SIS GO ENERGY BAKE - batonėlis energijai.

  1. 2:1 angliavandenių santykis minkštame kepinyje
  2. 190 kalorijų vienoje porcijoje
  3. Unikali tekstūra suteikia puikią angliavandenių alternatyvą vartoti fizinio krūvio metu

Kiekviename batonėlyje yra 30 g angliavandenių ir vaisių centras, kuriame yra 10 g fruktozės.

Norint pagerinti našumą ir patenkinti fizinio krūvio poreikius, ilgos ištvermės rungtyse rekomenduojama suvartoti 60–90 g angliavandenių per valandą. Šiems poreikiams patenkinti galima naudoti SIS GO Energy Bake kartu su kitais SIS GO asortimento produktais. Unikali, minkšta kepimo tekstūra.

Angliavandenių atsargų išeikvojimas mankštos metu yra viena iš pagrindinių nuovargio priežasčių. Žinoma, kad papildomų angliavandenių tiekimas mankštos metu pagerina našumą, lenktynių laiką ir atitolina nuovargio atsiradimą. Tyrimai parodė, kad angliavandeniai iš gelių, gėrimų ir batonėlių gali būti naudojami panašiu greičiu, todėl SiS GO Energy Bake yra alternatyvus, lengvai virškinamas angliavandenių formatas, kurį galima vartoti mankštos metu.

Vartojimas

  1. 1-2 batonėlius per valandą intensyvaus krūvio metu.
  2. Atidarius pakuotę rekomenduojama suvartoti iš karto.
  3. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės.
  4. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
SUDĖTIS: Kvietiniai miltai (kvietiniai miltai, kalcio karbonatas, geležis, niacinas, tiaminas), fruktozė, braškių skonio įdaras (15 %) (obuolių sulčių koncentratas, fruktozė, akacijų derva, augalinis glicerinas, pieno milteliai, alyvuogių aliejus, kokosų aliejus, avižų miltai,kvapioji medžiaga, natūralus dažiklis (juodosios morkos)), augalinis glicerinas, alyvuogių aliejus, nenugriebtas kiaušinis, akacijų derva, pieno baltymai, kildinimo medžiaga (natrio bikarbonatas), kvapioji medžiaga, žaliosios arbatos ekstraktas. 
Maistingumo deklaracija Porcijoje (50 g) 100 g 
Energetinė vertė 795 kJ / 190 kcal 1590 kJ / 380 kcal
Baltymai 3,5 g 7 g
Angliavandeniai 30 g 62 g
iš kurių cukrus 11 g 23 g
Riebalai 5 g 10 g
iš kurių sočiųjų 1,4 g 2,7 g
Druska 0,25 g 0,5 g

Susijusios prekės