Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

ASICS MAGIC SPEED 4 vyriški bėgimo batai

180,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ASICS MAGIC SPEED 4 - vyriški bėgimo batai.

MAGIC SPEED™ 4 batai yra sukurti taip, kad atitiktų jūsų lenktynių tikslus. Kartu su minkštesne amortizacija, šie batai padeda sukurti didesnį stabilumą žingsnio metu.

Anglies plokštė pade sukurta taip, kad padėtų pagerinti stabilumą ir stumtų koją į priekį. Tai padeda sukurti sklandesnį ir labiau varomąjį potyrį jūsų žingsnio nusileidimo fazėje.

Be to, šis batas yra atnaujintas su FF TURBO™ amortizacija, kuri padeda patirti energingesnį atsispyrimą greito bėgimo ir lenktynių metu.

  1. Suprojektuotas tinklinis viršus - Pagerina kvėpavimą.
  2. Mažiausiai 50% pagrindinės batų viršutinės medžiagos yra pagaminta iš perdirbtų medžiagų, kad būtų sumažintos atliekų ir anglies emisijos.
  3. Viso ilgio anglies plokštė - Prideda struktūrą ir pagerina varomąją jėgą.
  4. FF BLAST™ TURBO amortizacija - ASICS lengviausia amortizacinė medžiaga, kuri yra 33% lengvesnė ir 13% jautresnė nei FF BLAST™ amortizacija.
  5. ASICSGRIP™ guminis padas.

SVORIS: 240 g

DROP: 8 mm

ASICS Men's Magic Speed 4 Tech Sheet

Susijusios prekės