Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

100eur dovanų čekis Padidinti

100 eur dovanų čekis

100,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

Nežinote, ką padovanoti artimam žmogui artėjančios šventės proga? Dovanų čekis - puiki idėja!  

Kuponą atsiųsime el.paštu.

          

UAB S-Sportas LT dovanų čekio naudojimo taisyklės

֍  UAB S-Sportas LT, juridinio asmens kodas 303012338, dovanų čekį apsipirkti bet kurioje S-Sportas parduotuvėje galite įsigyti sporto prekių parduotuvėje Maratonas Vilniuje, S-Sportas Kaune arba interneto svetainėje www.s-sportas.lt.

֍  Informacija apie Dovanų čekius teikiama UAB S-Sportas LT parduotuvėse, el.paštu vilnius@s-sportas.lt arba telefonu +370 620 12300.

֍  Įsigyjant Dovanų čekį PVM sąskaita faktūra neišrašoma.

֍  Dovanų čekis negali būti grąžinamas, pratęsiamas, keičiamas į naują (pametus ar kitaip praradus) arba į grynuosius pinigus. Šiuo dovanų čekiu negalima įsigyti kito Dovanų čekio.

֍  Dovanų čekis galioja vieną kartą. Pateikus Dovanų čekį kasoje norint atsiskaityti, Dovanų čekis jo turėtojui negrąžinamas.

֍  Dovanų čekis galioja 6 mėn. nuo jo įsigijimo datos. Pasibaigus Dovanų čekio galiojimui, jis automatiškai blokuojamas, o likę pinigai negrąžinami.

֍  Dovanų čekis galioja tik su pirkimo kvitu. Internetu pirktas Dovanų čekis galioja tik su aiškiai matomu Dovanų čekio kodu.

֍  Jeigu prekės kaina didesnė negu dovanų čekyje esanti pinigų suma, trūkstamą dalį galite primokėti grynaisiais arba banko kortele. Išsirinkus prekę už mažesnę sumą, likutis negrąžinamas.

֍  Dovanų čekį klastoti, kopijuoti, dauginti, taip pat panaudoti ar įsigyti bet kokiu neteisėtu būdu griežtai draudžiama. Asmenys, neteisėtai naudojantys dovanų čekius, gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

֍  Jei Dovanų čekis sugadintas, t.y. daugiau kaip pusė jo yra sutepta, jo trūksta ar jis kitaip pažeistas, arba dovanų čekio numeris/kodas ar galiojimo terminas nėra aiškiai matomas, tokių Dovanų čekiu atsiskaityti už prekes negalima, toks Dovanų čekis nekeičiamas ir pinigai negrąžinami.

֍  Pirkėjas, įsigydamas Dovanų čekį, patvirtina, jog susipažino ir sutinka su dovanų čekio įsigijimo ir naudojimo taisyklėmis. UAB S-Sportas LT pasilieka teisę bet kuriuo metu keisti dovanų čekio naudojimo taisykles ir tokie pasikeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo S-Sportas parduotuvėse ir (arba) S-Sportas interneto svetainėje.

Susijusios prekės