Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

-60,00 € ORCA APEX KONA vyriškas triatlono kostiumas Padidinti

ORCA APEX KONA vyriškas triatlono kostiumas

240,00 €

-60,00 €

300,00 €

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

ORCA APEX KONA - vyriškas triatlono kostiumas.

Sukurta padedant geriausiems pasaulio sportininkams, Kona atsižvelgia į visas detales iš visų trijų disciplinų, kad pasiūlytų jums didžiausią įmanomą našumą: maksimalų lankstumą ir hidrodinamiką vandenyje, geriausią aerodinaminį pranašumą tiek ant dviračio, tiek bėgiojant, ir technines medžiagas, mažinančias pasipriešinimą.

Maksimalus našumas
Lengvas ir lankstus audinys sumažins atsparumą vandeniui ir pagerins dviračio aerodinamiką, padidindamas greitį abiejuose segmentuose.

Minimalus Pasipriešinimas
Medžiagos trimatė tekstūra buvo išbandyta vėjo tunelyje ir optimizuota, kad būtų atidėtas turbulentinis ribinio sluoksnio atsiskyrimas, sumažinant dviratininko pasipriešinimą.

Didesnis elastingumas
Viršutinė dalis yra pakankamai elastinga, kad galėtumėte su juo plaukti, sutaupydami kelias sekundes perėjimo metu.

Kvėpavimas
Trimatė rankovių ir nugaros tekstūra, taip pat tinklinės šoninės plokštės suteikia daugiau oro pralaidumo ten, kur to labiausiai reikia.

Komfortas
Lengvas audinys sudarytas iš kūno temperatūrą mažinančių pluoštų ir kitų, pasižyminčių antimikrobinėmis savybėmis, kad galėtumėte varžytis ilgiau jausdamiesi žvalūs ir komfortiški.

Sudėtis:
Elastanas 33%, poliamidas (nailonas) 46%, poliesteris 20%.

Šis drabužis pasiūtas iš spaudžiančio audinio. Jei esate tarp dydžių, rinkitės didesnį.

Susijusios prekės