Sutinku

Šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspaudę mygtuką "Sutinku", Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.

Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau apie slapukus skaitykite Privatumo politika skiltyje.

Gold Nutrition atstatomasis gėrimas Vegan V-Protein 720g strawberry Padidinti

GOLD NUTRITION V-PROTEIN veganiški baltymai

29,00 €

Dydžių lentelė

Prekę nusipirkti galite
S-Sportas Vilnius
+370 620 12300
S-Sportas Kaunas
+370 611 22992
S-Sportas Šiauliai
+370 620 33800

Turime parduotuvėje

Šiuo metu neturime

Dėl prekės teirautis telefonu arba el.paštu info@s-sportas.lt

GOLD NUTRITION V-PROTEIN - veganiški baltymai.

Tai produktas, kuriame gausu augalinių baltymų (78%) iš žirnių ir ryžių, leidžiančių į jo sudėtį įtraukti visas organizmui būtinas aminorūgštis. Šioje formulėje nėra cukrų, tačiau yra bromelaino ir probiotikų bei prebiotikų mišinio.

Pagrindinis V-Protein baltymų šaltinis yra žirniai. Žirnių baltymuose gausu nepakeičiamų aminorūgščių, ypač BCAA ir glutamino. Šios amino rūgštys svarbios tiek sporto kontekste, kai siekiama greitai atsigauti ir pagreitinti prisitaikymą prie treniruočių, tiek sveikatos kontekste, kai jos turi įtakos su amžiumi prarandamos raumenų masės išsaugojimui ir optimizavimui.

Žirnių baltymus papildant ryžių baltymais, aminorūgščių profilis tampa išsamesnis, nes žirnių baltymuose yra metionino. Tai taip pat gali būti pasirinkimas tiems, kurie siekia šarmingesnės dietos, nes buvo įrodyta, kad augaliniai papildai turi tokį poveikį.

Natūraliai skanaus skonio V-Protein GoldNutrition® gali būti naudojamas kaip baltymų vartojimo papildymas laikantis didelio baltymų poreikio ir vegetariškos bei veganiškos dietos, nes baltymai prisideda prie raumenų masės ir kaulų masės palaikymo. Jis taip pat gali būti vartojamas siekiant subalansuoti kūno pH. Augaliniai baltymai taip pat yra tvaresnis pasirinkimas, nes augalinės kilmės maisto gamyba daro daug mažesnį poveikį aplinkai ir reikalingos mažesnes gamybos sąnaudos.

Tai idealūs augaliniai baltymai:

  1. Baltymų kiekio papildymui dietoje
  2. Kovoje su raumenų masės praradimu dėl amžiaus ar sėslaus gyvenimo būdo
  3. Raumenų regeneracijos skatinimui po treniruotės
  4. Apetito kontroliavimui, nes turi sočiųjų savybių

Vartojimas: Vartokite vieną kokteilį per dieną. Norėdami paruošti kokteilį, į 200 ml vandens įpilkite 24 g baltymų, gerai išmaišykite ir išgerkite.

MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g porcijoje (24 g)
Energinė vertė 1584 kJ / 377 kcal 380 kJ / 90 kcal
Riebalai 8,5 g 2 g
iš kurių sočiųjų: 2 g 0,5 g
Angliavandeniai 0,9 g 0,4 g
iš kurių cukrus: 0,5 g 0,1 g
Skaidulos 1,4 g 0,3 g
Baltymai 78 g 19 g
Druskos 4,64 g 1,11 g

Susijusios prekės